top of page
Featured Posts

Egtved Fest & Kulturuge 2020

Jeg er meget beæret over at blive valgt som dette års kunstner for Egtveds Fest & kulturuge. 2020's tema er "Om Lidt". Et udtryk, der vækker mange følelser. Som en del af fejringen har jeg forberedt et kunstværk omkring temaet, der vil blive brugt som årets plakat. Der er plakatafsløring på onsdag aften kl. 19 på Egetoft i Egtved, hvor jeg holder en lille tale om min kunst. Alle er velkomne. Efter afsløringen ser jeg frem til at offentliggøre mit billede og give et indblik i dets betydning.

I am very honoured to be chosen as this year's artist for Egtved's culture week. 2020's theme is "Om Lidt". A term which stirs lots of feelings. As part of the celebration I have prepared a piece of art around the theme which will be used as this year's poster. There is a poster revealing on Wednesday night 7pm at Egetoft in Egtved, where I will be giving a little talk about my art. Anyone is welcome. After the reveal I look forward to posting my picture and giving an insight into its meaning.

https://www.egtvedposten.dk/egtvedposten/Plakatafsloering-paa-plakaten/artikel/434394

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Me
bottom of page